Yrityksen tarina

Tammer-Tukun juuret ovat syvällä elämänmakuisessa, pirkanmaalaisessa arjessa, kaupanteossa. Yrityksen perustajan, Aulis Mäenpään polkupyörän tarakalla kuljetetusta tuotevalikoimasta on kasvanut yksi Pohjois-Euroopan johtavista tukkukaupoista.

Jo yli kuusi vuosikymmentä yrityksen tavoite on ollut mahdollistaa asiakkaille tuottavaa lisämyyntiä. Auliksen hyveet: säästäväisyys, nöyrä asenne asiakkaita kohtaan sekä yrittäjähenkisyys ovat polveutuneet yrittäjäsuvussa läpi koko yrityksen historian. Tammer-Tukku Oy:ssä on aina eletty yhdessä kauppiaiden ja yrittäjien kanssa. Tästä kertoo omalta osaltaan ainutlaatuinen asiakasuskollisuus. Tammer-Tukku Oy:ssä asiakassuhde merkitsee kumppanuutta.

Pitkäjänteisen työn tuloksena Tammer-Tukku Oy sai vuonna 2016 Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksen. Tunnustus merkitsee paljon; 62 vuotta rohkeutta, periksiantamattomuutta ja kovaa työntekoa. Omalla esimerkillään ja tekemisellään yritys haluaa rohkaista jokaista suomalaista toimimaan niin, että voimme jatkossakin olla ylpeitä Suomesta ja suomalaisesta työstä. Tammer-Tukku Oy jatkaa toimintaansa samalla intensiteetillä kuin tähänkin asti ja varmistaa näin omalta osaltaan edelleen kasvavan, kehittyvän ja erityisesti kannattavan suomalaisen yritystoiminnan.

Yrityksen kasvun avain on motivoituneet ja työlleen omistautuneet työntekijät, jotka haluavat kehittyä ja menestyä. Tammer-Tukku Oy tuntee vastuun omasta työyhteisöstään ja toimii joka päivä toista ihmistä arvostaen pitäen tehtävänään tarjota jokaiselle työtekijälle kannustava, haasteellinen ja inspiroiva työympäristö sekä kattavat etenemis- ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa. Tammer-Tukku Oy on ylpeä jokaisesta työntekijästään.

 

Voit halutessasi olla yhteydessä meihin tämän lomakkeen kautta.